Hvad siger kunderne?

"Vi holdt min 50 års fødselsdag på Færgekroen. Vi havde inviteret mange gæster og ville gerne have noget særligt. Så vi bestilte Kærgårds Duo. Det har vi været glade for. Specielt var der rigtig god gang i dansegulvet - og det var lige det vi håbede på", Hanne Olsen, Holbæk.

"Jeg valgte at lade Kærgård Solo spille til min fest på Bromølle Kro ved Jyderup. Det var en fantastisk aften. Under middagen var musikken behagelig, afdæmpet og underholdende. Da vi skulle danse var der både noget for de gamle og noget for de unge. Vi var overraskede over at Kærgård Solo kunne spille flere af de nyeste numre, som vi hører i radioen. Og derudover er det jo altid rart med et nummer af John Mogensen og den slags.", Tom Jensen, Taastrup.

"Super god aften til vores datters konfirmation, der var gang i den. Det var Kærgård solo-musiker, der spillede - både under middagen og under dansen", Inge Andersen, Roskilde.
"Jeg takker for den gode musik ved min fest i Lumbyes festlokaler på Frederiksberg - vi skal nok få brug for jer igen", Svend Johansen.

"Vi bruger Kærgård Band til alle vore fester i familien. Så ved vi hvordan det foregår og er sikre på at der bliver spillet pænt til alle sangene under middagen - dem har vi altid en hel del af, og det duer ikke at synge dem uden et forspil osv. "

Send din egen udtalelse til os på info@kaergaard.com  - vi glæder os til at høre fra dig.


  

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Ring allerede nu og reservér dagen på telefon 59 26 51 81 eller på telefon 40 25 45 26.

Du kan også email til os på info@kaergaard.com  

 

 

 

Vores formål er at opfylde de krav værten og publikum har til musikken

Kærgaard musik